top of page
Δρ. Αναστάσιος Γιαντζόγλου, Μαίες, Γραμματέας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤA ΙΑΤΡΕΙA

Τα ιατρεία μας βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας  (Πλ.Μαβίλη  –  Παστερ 11), στην Γλυφάδα (Γ.Κονδύλη 13 & Λαζαρίδη) και στο Μαρούσι (Σίνα 2), στελεχώνονται με καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό και διαθέτουν εξοπλισμένα εξεταστήρια με υπερσύγχρονους υπερηχογράφους και κολποσκόπια.

Μαιευτήρια:

ΙΑΣΩ - ΡΕΑ - ΓΑΙΑ - ΜΗΤΕΡΑ

Κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης:

Εμβρυογένεση - Ρέα I.V.F UNIT

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Team

Τρισεύγενη Αντωνοπούλου 
Μαία

Μαντώ Κρατημένου

Μαία

Αφροδίτη Λιανέα

Γραμματέας

Δρ. Αναστάσιος Γιαντζόγλου, Μαίες
Δρ. Αναστάσιος Γιαντζόγλου, Μαίες, Γραμματέας
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ

Είκοσι χρόνια τώρα δίνουμε έμφαση στην ψυχολογική προσέγγιση της γυναίκας, με υπομονή, μεθοδικότητα και γνώση, αφιερώνοντας σε αυτήν πολύ χρόνο. Η πρόχειρη και βιαστική δεκάλεπτη επικοινωνία με τα τηλέφωνα να χτυπούν ασταμάτητα και με συνεχείς διακοπές και φωνές, δεν έχουν θέση στο ιατρείο μας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετούνται οι γυναίκες και τα ζευγάρια μας σε τρία απόλυτα οργανωμένα ιατρεία με δύο εξεταστήρια το κάθε ένα (Κέντρο Αθήνας, Γλυφάδα, Μαρούσι) δίνοντας έτσι την δυνατότητα ευκολότερης πρόσβασης.

Η διαρκής παρουσία μας δίπλα στη γυναίκα μπορεί να διαπιστωθεί από τοκετούς, επεμβάσεις και προσπάθειες εξωσωματικής που γίνονται τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Στα γυναικολογικά προβλήματα δίνουμε έμφαση στην προσεκτική διάγνωση με ένα λεπτομερές διακολπικό υπερηχογράφημα μέσα από ακριβό εξοπλισμό (2 υπέρηχοι στο κάθε ιατρείο).

Όσον αφορά τον H.P.V, την πιο διαδεδομένη πάθηση του τραχήλου της μήτρας, υπάρχει εικοσαετής εμπειρία και άριστος εξοπλισμός: μετά από προσεκτική προσέγγιση, διάγνωση και θεραπεία, επιτυγχάνεται πλήρης ίαση ενώ δεν είναι λίγα τα περιστατικά κυήσεως με συνύπαρξη H.P.V,  που πάνε απόλυτα καλά.

Για τα ζητήματα υπογονιμότητας και τον προγραμματισμό της εγκυμοσύνης εδώ και πολλά χρόνια πιστεύουμε ότι το 50% της δυσκολίας βρίσκεται στο άγχος και μόνο το άλλο μισό έχει να κάνει με τη σωστή διερεύνηση και τον εντοπισμό του προβλήματος. Έτσι, δεν είναι λίγες οι εγκυμοσύνες που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια, αυτόματα, μετά την καταπολέμηση της ανησυχίας και την χαλάρωση.

Όπου χρειάζεται κάποια παρέμβαση με σπερματέγχυση, φυσικό κύκλο ή I.V.F, γίνεται με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, σε συνεργασία με δύο μεγάλες μονάδες εξωσωματικής : ΄΄Εμβρυογένεσις΄΄ και μονάδα εξωσωματικής του Μαιευτηρίου ΄΄Ρέα΄΄. Πολύ υψηλά επίσης ποσοστά επιτυχίας υπάρχουν σε ζευγάρια που θα πρέπει να γίνει δανεισμός ωαρίων.

Η μαιευτική παρακολούθηση που προσφέρουμε έχει δοκιμαστεί από το πέρασμα μιας εικοσαετίας. Οι Φυσιολογικοί τοκετοί φτάνουν σε ποσοστό 75%, ενώ έχουν γίνει αρκετά VBAC, φυσιολογικοί τοκετοί με Σ.Δ κύησης υπό ινσουλίνη, με υψηλή μυωπία ή μετά από εξωσωματική. Γνώμονας πάντα για αυτό, είναι η απόλυτη ασφάλεια της μητέρας και του νεογνού.

Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν προσδώσει εμπειρία ώστε να παρακολουθούμε με υψηλά αποτελέσματα, αιμορραγίες α’ τριμήνου που αποτελούν αιτία αποβολής, ανεπάρκεια τραχήλου μήτρας με έγκαιρη περίδεση και πολύδυμες κυήσεις με χαμηλά ποσοστά προωρότητας, λόγω της ενεργούς ενασχόλησης μας με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Υπάρχει εικοσιτετράωρη παρουσία των δύο μαιών μας δίπλα σας, ενώ η συνεργασία με τέσσερα μαιευτήρια (Ιασώ, Ρέα, Γαία, Μητέρα) προσφέρει μεγάλες δυνατότητες επιλογής από το ζευγάρι, ανάλογα με το τι ΄΄δίνει΄΄ η κάθε μία από αυτές τις δοκιμασμένες κλινικές.

Η συνεργασία με αξιόλογες ψυχολόγους, ειδικευμένες σε ΄΄γυναικεία ζητήματα΄΄, γονιμότητας, εγκυμοσύνης, λοχείας, κακοήθειας ή H.P.V, μας κάνει ΄΄να κερδίζουμε δρόμο και ενέργεια΄΄και να έχουμε πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα που προσδοκούμε όλοι: γυναίκα – ζευγάρι – μαίες – γιατρός.

Η γραμματέας του ιατρείου  που είναι κοντά μας πάνω από δεκαπέντε χρόνια, πάντα θα σας υποδέχεται και θα σας εξυπηρετεί με προθυμία και χαμόγελο, αφού έχει δει και έχει ζήσει μαζί μας, μεγάλες ιστορίες ζωής. 

Σας περιμένουμε πάντοτε με ζεστασιά, γνώση και αγάπη.

bottom of page